21 de novembre del 2015

XII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Pel·licula: Gukjesijang (Oda al meu pare)
Títol original: Gukjesijang aka (Ode to my father) 2014
Durada: 126 minuts
País: Corea del Sud
Director: Youn Jk
Els anys cinquanta esclata la guerra que divideix Corea. El nen Deok-Su s’ha d’acomiadar del seu pare durant una evacuació de refugiats de Corea del Nord. Les seves últimes paraules al seu pare són la promesa que sempre protegirà la família tal com ho feia ell. Oda al meu pare és una tendra història d'un home senzill que aconsegueix reunir una força sobrehumana que el fa renunciar en ocasions a la seva pròpia vida pel bé de la seva família. Una mirada al sacrifici en clau budista.

Dia: 3 de desembre
Hora:19.00 h
Lloc: CaixaForum Lleida
Av. Blondel, 3, Lleida

Presenta: Yeshe Chödröm, lama de la comunitat budista Nyingma Tersar Yeshe Chödröm (M. Lluïsa Aznar). 
Pertany al llinatge Dudjom Tersar de l’escola Nyingma de la tradició Vajrayana del budisme tibetà. És presidenta de la comunitat religiosa Nyingma Tersar, vicepresidenta de l’Associació UNESCO de Lleida i representant del budisme tibetà al Grup de Diàleg Interreligiós. És vicepresidenta de l’Associació Sakyadhita Spain, que treballa a favor de les dones budistes d’arreu del món.
Des de l’any 1989 dirigeix el centre de ioga Arya Tara i paral·lelament imparteix ensenyaments de dharma i dirigeix recessos de pràctica arreu d’Espanya. És directora de pràctiques del curs d’expert universitari “Mindfulness i la seva aplicació en la relació d’ajuda” de la Universitat de Lleida.

Més informació de la Mostra de cinema Espiritual

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada