6 de desembre del 2014

PER UNA LECTURA EMFÀTICA DE LA DECLARACIÓ DELS DRETS HUMANS


El 66è Aniversari de la Declaració dels Drets Humans és una gran oportunitat per reivindicar-ne la vigència. Ho farem amb vosaltres el 10 de desembre a les 19.30 hores a la Sala Canonja de la Seu Vella amb l'acte "Drets pels Drets Humans"
L’Associació UNESCO de Lleida, la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida i un bon grapat d’entitats solidaries de la demarcació de Lleida pujarem a la Seu Vella de Lleida, el dimecres dia 10 de desembre a les 19.30  i  ens posarem Drets pels Drets Humans. Volem commemorar, un any més, l’aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Ho farem per reivindicar-ne el seu acompliment, per exigir als governants que treballin energèticament per a què totes les persones del món puguin viure tranquil·les i amb dignitat. Així mateix, també en commemorarem l’aniversari per recordar els milers de persones que de forma contundent i incansable lluiten per la defensa d’aquests drets, llibertats i principis. 
Des de les ONG posarem veu als articles que conformen la Declaració dels Drets Humans recordant que, 66 anys d'ençà la seva proclamació, encara queda molt de camí per recórrer. L'acte clourà amb la interpretació del "Cant dels Ocells" i una variació de Bach de la mà de la violoncel·lista Laia Terré Garcia.
Acte obert a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada