17 de desembre del 2014

Llibre: Panikkar, una biografia.

L'obra de Raimon Panikkar, que Fragmenta publica íntegrament a l'Opera Omnia, necessitava ser complementada amb una bona biografia. "Tots els meus escrits són autobiogràfics", deia Panikkar a la primera pàgina de la seva Opera Omnia. La vida il·lumina l'obra. És per això que acabem de publicar, en català i castellà, l'obra de Maciej Bielawski, italià d'origen polonès. Panikkar. Una biografia

Traduït per Jordi Pigem, el llibre es proposa superar el retrat hagiogràfic i obtenir una imatge més fidel a la realitat històrica d'un dels intel·lectuals catalans més universals i influents.
Bielawski viatjarà a Catalunya el mes de gener, on presentarà el llibre a Barcelona, amb el periodista Antoni Bassas i el filòsof Jordi Pigem, i a Girona. Com a complement de lectura, hem preparat aquest Mapa Raimon Panikkar obert a les vostres aportacions.
També ha arribat a les llibreries Conversaciones con el biblista Josep Rius-Camps, la versió en castellà del llibre d'Ignasi Moreta que vam publicar en català fa uns mesos, que repassa la trajectòria vital i intel·lectual d'aquest original investigador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada